Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Εκδρομή στην Θεσσαλονίκη διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Την όμορφη Θεσσαλονίκη τη "Νύφη του Θερμαϊκού" θα επισκεφθεί ο Ε.Μ.Σ.Ιτέας αφού διοργανώνει την καθιερωμένη μονοήμερη εκδρομή του Δεκέμβρη.
Στις 3 Δεκεμβρίου λοιπόν και ημέρα Κυριακή (Ώρα αναχώρησης 07:00 πμ) ο σύλλογος καλεί όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν την συμπρωτεύουσα, το πλωτό μουσείο "Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ" και το Πλανητάριο να επικοινωνήσουν για πληροφορίες-εγγραφές στο τηλ. 6932878948.

Η αναχώρηση θα γίνει από το παλιό Δημοτικό Σχολείο Ιτέας στις 07:00 πμ και η επιστροφή θα είναι περίπου στις 22:00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής