Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας σας προσκαλεί όλους στην καθιερωμένη πλέον αποκριάτικη παράσταση το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας.

Η παράσταση έχει τίτλο "Της αγάπης το βοτάνι".
Μία ξεκαρδιστική μυθοπλασία γραμμένη στο τοπικό γλωσσικό ιδίωμα που αποτυπώνει με κωμικό τρόπο τη ζωή των ανθρώπων του τόπου μας. Μια μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας και του Λαογραφικού – Αθλητικού Κέντρου Παλαμά «Δρώμενα».

Κείμενα – Χορογραφίες – Ενδυματολογία: Τζέλλα Σοφία
Σκηνικά: Παναγιωτή Μαρία
Μακιγιάζ: Μακρή Ντίνα
Ήχος: Μακρής Ηλίας-Σαμαράς Παύλος.
Διοργάνωση: Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας

Στο τέλος της παράστασης θα προσφερθούν σε όλους αναψυκτικά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής