Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας χόρεψε στην εκδήλωση του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Παλαμά

Xθες βράδυ Κυριακή της Αποκριάς έγινε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Παλαμά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Η αίθουσα γέμισε από νωρίς με κόσμο όπου διασκέδασε έως και της πρώτες πρωινές ώρες.

Παρούσα ήταν επίσης ολόκληρη η πολιτική ηγεσία της περιοχής μας.

Η γενική είσοδος ήταν 13€ το άτομο και περιελάμβανε κατανάλωση φαγητού και απεριόριστου ποτού, και για τους μικρούς φίλους η είσοδος ήταν 8€.
Ο σύλλογος προσέφερε πλούσια λαχειοφόρο αγορά και εδέσματα κρεατικών σε όλους τους καλεσμένους.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τον καθένα ξεχωριστά.
Ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, αλλά και για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου ευελπιστώντας στην αρωγή του κόσμου σε κάθε προσπάθειά του.

Εμφανίστηκε και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας, Βλοχού και Γοργοβιτών.
Οι Κουτσιαριώτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής