Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Τροχαίο στον κόμβο Ιτέας

Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων είχαμε νωρίς το μεσημέρι σήμερα Τρίτη (13/2) στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας στον κόμβο της Ιτέας (φανάρια) που τείνει να γίνει καρμανιόλα από την συχνότητα που γίνονται τα τελευταία τα τροχαία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net δύο αυτοκίνητα στα οποία οδηγοί ήταν ένας 79χρονος και ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 45-50 ετών συγκρούστηκαν στο σημείο του κόμβου με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά (σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες) και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας για τις πρώτες βοήθειες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής