Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας έκοψε την πίτα την Κυριακή

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο καφεζαχαροπλαστείο "ΧΑΒΑΗ" στην Ιτέα πραγματοποιήθηκε χθες την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας.

Η πρόεδρος του συλλόγου Τζένη Μακρή ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε να έχουν απ’ όλες τις απόψεις μια καλύτερη χρονιά, και παρακάλεσε τα μέλη του συλλόγου να έρθουν ακόμα πιο κοντά και πιο μαζικά στις εκδηλώσεις.

Τις ευχές τους και την παρουσία τους έδωσαν επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Ορέστης Ψαχούλας, και ο πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης:
Ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Αντιδήμαρχος Παλαμά Θωμάς Κοντοβάϊος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φωτεινή Καραϊσκου, Αντώνης Λωρίδας και Ιάσων Τσιρώνης, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας, ο Μορφωτικός σύλλογος Μεταμόρφωσης και ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής