Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Έγγραφο που δείχνει τον Βλοχό Καρδίτσας για κέντρο προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών

Ο χώρος μπροστά από ένα παλιό λατομείο στον Βλοχό του Δήμου Παλαμά, επιλέγει από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για να εγκατασταθεί κέντρο προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών και για τον λόγο αυτό, στάλθηκε στις 30 Μαρτίου έγγραφο προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Παλαμά.

Το έγγραφο ζητάει χώρο 35 στρεμμάτων για τον χώρο που αναφέρεται ότι είναι κατά μήκος της Περιφερειακής οδού Μαραθέας – Αγίου Δημητρίου.

Το έγγραφο δεν διευκρινίζει ποιο λατομείο εννοεί, μιας και υπάρχουν δύο παλιά λατομεία, το ένα 300 μέτρα από το χωριό και το άλλο 700 μέτρα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής