Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Μήνυμα για τις πανελλήνιες εξετάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Πανελλήνιες εξετάσεις.
Μια μεγάλη και σημαντική στάση στο δρομολόγιο της ζωής σας.
Καλείστε σε μια πολύ δύσκολη σχολική χρονιά (όπως εξελίχθηκε) να καταθέσετε τη δουλειά σας, όλων των προηγούμενων ετών έτσι ώστε να κάνετε μια νέα αρχή η οποία θα σημάνει και την έναρξη της επαγγελματική σας σταδιοδρομίας. Σκεφθείτε όμως και πόσο όμορφη είναι η φοιτητική ζωή.
Νέα μέρη, νέοι άνθρωποι, νέες παρέες, νέες ιδέες και παράλληλα αυτονομία και υπευθυνότητα. Σίγουρα όμως η πανελλαδικές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία σας.
Η ζωή θα σας δώσει πολλές ακόμη αρκεί να τις αξιοποιήσετε.
Η ψυχραιμία και η  ηρεμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους καλή επιτυχία σε αυτή σας την προσπάθεια.

      To Δ.Σ
  Ε.Μ.Σ. Ιτέας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής