Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Πραγματοποιήθηκε παραποτάμιος καθαρισμός από κλαριά και σκουπίδια στην Ιτέα

Την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή  12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός από κλαδιά και σκουπίδια παράλληλα στο ποτάμι του χωριού μας στην Ιτέα.

Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη μας κ. Κωστή Νούσιο ο οποίος έστειλε δυο Φορτηγά της περιφέρειας και μηχανήματα του Δήμου Παλαμά έγινε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε η όχθη του ποταμού να καθαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Συνέχεια αυτού του έργου είναι ο καθαρισμός της περιφέρειας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Νούσιο για την άμεση επέμβαση σ αυτή μας την προσπάθεια!
                 
          Η πρόεδρος της Τ.Κ. Ιτέας 
                Λύτρα Θεοδώρα




2 σχόλια:

Βίκυ Αγγέλου είπε...

Καλημερα παυλο !!! Καιρος ηταν να καθαρισουν και εκει μσς επνιξαν τα χορταρια.!!!! Επι δημαρχεια ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΧΟΡΤΑ!!!! ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ....ΑΝΤΩΝΗΣ.!!!!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Καλημέρα Βίκυ μου!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής