Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Να έχετε το νου σας....

Ενα περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ αλλά κι από μαρτυρίες άλλων συγχωριανών.
Ένα πράσινο αυτοκίνητο Σκόντα με φιμέ τζάμια και με οδηγό που έχει απασχολήσει την Αστυνομία για κλοπές εμφανίστηκε να κυκλοφορεί σε δρόμους και στενάκια του χωριού μας. Πέρασε κατά τις 10μμ πίσω στο στενό μπροστά από το σπίτι του Μιλτιάδη Μακρή και βγήκε στον κεντρικό για να ξαναγυρίσει πάλι από τον ίδιο δρόμο.
Συγκεκριμένα κάνει διάφορες διαδρομές 3 - 4 φορές με πάρα πολύ αργή ταχύτητα και σταματάει κάπου κάπου για να ελέγξει σπίτια.
Συγχωριανή μας το είδε να σταματάει έξω από το σπίτι της και μόλις είδε κίνηση μέσα εξαφανίστηκε. Έφυγε με κατεύθυνση το Φύλλο.
Η αστυνομία ενημερώθηκε και ήρθε περιπολικό.
Να έχετε το νου σας....





1 σχόλιο:

Unknown είπε...

τι εγινε με τη περιπτωση σεκιουριτι δεν προχωρισε

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής