Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Λόγω συνωνυμίας...

Σε πολλές περιπτώσεις μπερδέματος έχει εμπλακεί η δική μας Κατερίνα Νοτοπούλου του Βύρωνα, δικηγόρος στη Ρόδο, λόγω της συνωνυμίας με την τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίο συμβάν ένα αεροπορικό εισιτήριο για πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, το οποίο έλαβε με ταχυδρομείο η Κατερίνα και προοριζόταν για τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ (η οποία συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη στη Ρόδο).

Μάλιστα, η πρώην υπουργός δεν παρέλαβε το εισιτήριό της και δεν θα είχε αντιληφθεί το αλαλούμ που σημειώθηκε, μέχρι τη στιγμή που την ενημέρωσε η συνονόματή της.
Όλη αυτή η αναπάντεχη ιστορία έγινε γνωστή από χιουμοριστική ανάρτηση της Κατερίνας στην προσωπική της σελίδα της στο facebook.

Είχε συμβεί και στο παρελθόν
Όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα dimokratiki.gr, το συγκεκριμένο μπέρδεμα δεν τυγχάνει πρώτη φορά.
"Παλαιότερα, ένας συνάδελφός μου, έστειλε στην συνονόματη πολιτικό μέσω email έγγραφα που απευθύνονταν σε εμένα", τόνισε με νόημα η Κατερίνα, η οποία κατάγεται από την Ιτέα Καρδίτσας  και ζει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία τρία χρόνια

Και πρόσθεσε:
"Καμία φορά μιλάμε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή άλλα ευτράπελα που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς. Δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ".
Σημειώστε, δε, ότι πολλές φορές άγνωστοι της στέλνουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώντας ότι πρόκειται για το πολιτικό πρόσωπο, ζητώντας πολιτική λύση σε κάποιο πρόβλημά τους ή ασκούν κριτική. Μάλιστα όταν απαντά ότι δεν πρόκειται για την πολιτικό, δεν πείθονται.

Κι ακόμα μια σύμπτωση...οι αδελφές των δύο γυναικών έχουν επίσης το ίδιο ονοματεπώνυμο:
Μαρία Νοτοπούλου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής