Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Απάντηση στον αντιδήμαρχο άρδευσης του Δήμου Παλαμά Κώστα Μπανάσο

Αγαπητέ αντιδήμαρχε δεν είχα καμία πρόθεση να αντιδικίσω μαζί σου, ξέρω τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλεις όλες αυτές τις ημέρες για να σώσεις την "παρτίδα", παρ όλα αυτά όμως ακόμη και τώρα η κατάσταση με τα νερά δεν εξομαλύνθηκε.

Αναφέρθηκες για τη χρονιά του 2012 και είπες ότι όλα τα "κακώς κείμενα" έγιναν τότε και ακόμη και τώρα δεν μπορούν να διορθωθούν στην άρδευση.

Κώστα, να σοβαρευτούμε λίγο ,η θητεία του Κώστα Πατσιαλή ήταν μόλις τρεισήμισι χρόνια και σεις διανύετε τον έβδομο χρόνο διοίκησης του Δήμου Παλαμά, αλλά, ξέρω πολύ καλά ότι αυτά δεν είναι λόγια δικά σου αλλά αυτών που θέλουν να δικαιολογήσουν  την ανυπαρξία τους.

Ακόμη ,θέλω να σου επισημάνω ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει την άρδευση ως αντικείμενο του.

Τέλος, αντιδήμαρχε, πρέπει να σου πω ότι ο Δήμαρχος σου,  σ' έριξε στα βαθιά, αλλά δε ξέρω, σε ρώτησε αν ξέρεις κολύμπι;

      Χρήστος Βαϊόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής