Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Απάντηση στον Χρήστο Βαϊόπουλο

Διάβασα το πολιτικάντικο και ψευδές άρθρο σας για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Παλαμά.  Έχετε κοντή μνήμη κύριε Βαϊοπουλε. 
Ξεχνάτε ότι όταν το  2010 έγινε  Καλλικρατικός ο Δήμος Παλαμά και όταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδίασε το αρδευτικό είσασταν εσείς Δημοτική Αρχή και δεν συμμετείχατε πουθενά. 
Ξεχνάτε ότι στη θητεία σας δεν έγινε απολύτως τίποτα για το αρδευτικό. 
Γιατί δεν το λύσατε τότε;
Ξεχνάτε τι έγινε στον Παλαμά το καλοκαίρι του 2012 που κινδύνευσε η παραγωγή, εσείς ε;iσασταν στην ανώτερη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και πάλι δεν κάνατε τίποτα. 
Ξεχνάτε ότι πέρα από το προσωπικό σας συμφέρον ποτέ δεν νοιαστήκατε πραγματικά  για το Δήμο.  
Στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Βαϊοπουλε δεν μιλάνε για σκοινί, από σας ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα και τώρα μας κουνάτε και το δάχτυλο, τις δικές σας αμαρτίες πληρώνει τώρα ο κόσμος, εμείς κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να λυθούν τα προβλήματα, εσείς απλά χρειάζεται να φρεσκάρετε λίγο τη μνήμη σας.

            Κώστας Μπανάσος
          αντιδήμαρχος Παλαμά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής