Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Δήμος Παλαμά - Ο αργός θάνατος μιας κοινωνίας ενός κατώτερου θεού

Πάντα πίστευα πως ένα πολιτικός σε όποιο επίπεδο εξουσίας και αν βρίσκεται, από την κεντρική πολιτική σκηνή μέχρι και την τοπική αυτοδιοίκηση, θα έπρεπε από τη στιγμή που εκλέγεται να είναι υπηρέτης της κοινωνίας. 
Ανήκω σε ένα Δήμο που η διοικούσα αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου, εδώ και οχτώ χρόνια όχι μόνο δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να λειτουργήσει ως υπηρέτης του Δήμου, αλλά τον καθήλωσε στην στασιμότητα στην εσωστρέφεια και την απραξία. 
Όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησής του τίποτα σοβαρό δεν έπραξε για την καθημερινότητα και το καλό των δημοτών.

Ανάπτυξη;;;
Ευρωπαϊκά προγράμματα;;;
Κοινωνική πολιτική για ΑΜΕΑ και ευπαθείς ομάδες;;;

ΠΟΥΘΕΝΑ!!!...λέξη άγνωστη για τον Δήμαρχο Παλαμά Σακελλαρίου.
Γιατί έχουμε άγνοια αυτών των εννοιών (κάτι που με πονάει προσωπικά)    
Εκμετάλλευση Ευρωπαϊκών πόρων για την πρόοδο του Δήμου;;;
ΠΟΥΘΕΝΑ!!! 
Αντιθέτως, φτιάχνουμε θέσεις εργασίας μόνο για ευνοούμενους και κολλητούς και οι ρουσφετολογικές παρεμβάσεις ακόμη και για τα τα πιο απίθανα πράγματα στους "δικούς μας" δίνουν και παίρνουν χωρίς σταματημό, χωρίς ντροπή, χωρίς ηθικούς φραγμούς. 
Η έλλειψη διαφάνειας πανταχού παρών, και οι φωνές για κακοδιαχείριση έχουν γίνει πλέον καθημερινή διαπίστωση. 
Όσο για το ευαίσθητο θέμα των ΑΜΕΑ στο Δήμο Παλαμά ότι και αν πω θα είναι λίγο. 
Αγανακτώ γιατί έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή γι αυτό και δυστυχώς στα χρόνια της διοίκησης του Δημάρχου Σακελλαρίου, ποτέ υπήρξε ενδιαφέρον, και παρ όλες τις προσπάθειές μου πάντα έβρισκα κλειστές πόρτες.
Ο Δήμος Παλαμά, είναι ένας Δήμος με δυνατότητες ένας ευλογημένος τόπος και σήμερα είναι αδικημένος αλλά και τόσο παρατημένος από τους ανθρώπους που τον διοικούν. 
Οχτώ χρόνια αδιαφορίας του Δημάρχου έπνιξαν κάθε ελπίδα και πρόοδο. 
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αν δεν ανοίξουμε τις πόρτες της ελπίδας και της αλλαγής τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Νέοι άνθρωποι, με φρέσκες ιδέες, γνώσεις, προγραμματισμό και στόχους, όρεξη να δώσουν ξανά ζωή στο Δήμο Παλαμά, πρέπει να είναι η συνειδητή επιλογή όλων μας. Παραμερίζοντας τα μικροσυμφέροντα, και τις αγκυλώσεις.
Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται από εμάς τους ίδιους.
Τώρα πια είμαστε έτοιμοι και ώριμοι για αυτές όσο ποτέ.
Είμαστε έτοιμοι για έναν Δήμο Παλαμά με όμορφο και δυνατό μέλλον.
Έναν Δήμο Παλαμά πού θα μπορεί να είναι πρωταγωνιστής της καθημερινότητας
                 
                     Μαλαματένια Μπουραζάνη 
          Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Παλαμά
           Πρόεδρος Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής