Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Μετά από 2 χρόνια πανδημίας όπου διαπιστώσαμε πόσο σημαντική είναι η ανθρώπινη επαφή αλλά και πόσο ελπιδοφόρο είναι να σχεδιάζεις και να υλοποιείς, βρισκόμαστε σήμερα εδώ για την έναρξη του 37ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Για 10 ημέρες στην Καρδίτσα θα χτυπά η καρδιά του ερασιτεχνικού θεάτρου, σ' ένα φεστιβάλ που μέσα από το πέρασμα του χρόνου έχει γίνει θεσμός. Θεατρικά σχήματα από πολλά μέρη της Ελλάδας, τιμώμενα πρόσωπα και φυσικά το θεατρόφιλο κοινό θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στην πολιτιστική επανεκκίνηση της περιοχής μας. 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης μας Κώστας Αγοραστός δεν θα μπορούσαν ν' απουσιάζουν από αυτό το μεγάλο γεγονός. Σε αγαστή συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας και τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές σχεδιάσαμε ένα υπέροχο φεστιβάλ και σας το παρουσιάζουμε σήμερα. 

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα θεατρικά σχήματα τα οποία καλωσορίζω στην πόλη μας, να συγχαρώ την κριτική επιτροπή και να καλέσω το κοινό της Καρδίτσας για άλλη μία χρονιά να στηρίξει το Φεστιβάλ με το χειροκρότημά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής