Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Η εξάρτηση και οι ουσίες που προκαλούν εθισμό απασχόλησαν τους μαθητές της Β΄τάξης του Λυκείου Ιτέας

Η  εξάρτηση και οι ουσίες που προκαλούν εθισμό είναι έννοιες που μας απασχόλησαν στο μάθημα της Βιολογίας στην Β΄τάξη του Λυκείου μας. 

Την Δευτέρα 14 Μαρτίου είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας τον κ. Κων/νο Αποστολόπουλο, Πολιτικές Επιστήμες ΕΚΠΑ – Λειτουργός Πρόληψης, από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Καρδίτσας. 

Μέσα από το βιωματικό εργαστήριο που διενεργήθηκε, οι μαθητές εργάστηκαν ομαδικά αντάλλαξαν  απόψεις και ήρθαν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον κ. Αποστολόπουλο για το ζήτημα της εξάρτησης. 

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την δράση και εξέφρασαν την επιθυμία για συνέχιση των βιωματικών δράσεων που έχουν σχέση με το φαινόμενο της εξάρτησης. 
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αποστολόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του σχολείου μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής