Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε χθες η παράσταση "Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε. ! 1821-1922"

"ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΜΑ "ΔΡΩΜΕΝΑ"

Πραγματοποιήθηκε χθες η παράσταση μας με τίτλο "Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε. ! 1821-1922". Το παιδί στον πόλεμο". 

Συγκινητική η φωνή του σκηνοθέτη Γεωργίου Φουρνιάδη που τιμήθηκε από το Σύλλογο για την προσφορά του στα θεατρικά δρώμενα του Παλαμά! 

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Αλέξης Κωστάλας στην αίθουσα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωτσός Γεώργιος, ο πολιτευτής κ. Νίκος Ευθυμιάδης, η πολιτευτής κ. Σοφία Τόλια, ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα ο κ. Ηλιούδης, ο πρώην δήμαρχος Φύλλου κ. Αναστασόπουλος Αντώνης, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά κ. Μπακαβέλος Βάιος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φαναρίου κ. Φασιανός Γιάννης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλυβακίων κ. Ακρίβος Γιάννης, οι ιερείς της πόλης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε όλους όσους συμμετείχαν στην παράσταση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας και φυσικά σε όλους τους παρευρισκόμενους που με το ζεστό χειροκρότημά τους μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το πολιτιστικό μας έργο.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής