Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

- Α.Σ ΕΝΙΠΠΕΑΣ: Με το βλέμμα στο μέλλον


Α.Σ.ΕΝΙΠΠΕΑΣ: Με το βλέμμα στο μέλλον...

Κάπως έτσι πρέπει να χαρακτηρίσουμε τη νέα προσπάθεια του Ενιππέα αφού όλα από φέτος έχουν αλλάξει για την ομάδα του χωριού μας.
Με υπεύθυνους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τον Βαγγέλη Λύτρα, τον Σάκη Τοπτσή τον Βάιο Ρίζο και τον Κουτσουμπέη Γιώργο ο Ενιππέας πλέον χαράζει πορεία για το μέλλον αφού ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της ομάδος είναι τα 17 χρόνια!
Με ένα ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών μόνο απαρατήρητος δεν θα μπορούσε να περάσει κι από τον τοπικό τύπο, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Ενιππέα ως "πολυβόλο".
Τέσσερα στα τέσσερα κερδισμένα τα πρώτα παιχνίδια και με σκορ που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι επιθετικοί του κόσμου αφού ο Ενιππέας έχει μέσο όρο τα 5 γκολ ανά παιχνίδι.
Η κίνηση των υπεύθυνων να ξεκινήσουν την ομάδα από την Γ' ερασιτεχνική του τοπικού πρωταθλήματος μόνο έξυπνη μπορεί να χαρακτηριστεί. Θέλουν να δώσουν χρόνο στα παιδιά να "ψηθούν" αλλά και να δέσουν ως ομάδα και γι αυτό το λόγο χρησιμοποιούν στα παιχνίδια σχεδόν όλους τους νέους ποδοσφαιριστές.
Χαρακτηριστικό επίσης είναι το βάρος που δείχνουν στην τακτική αφού πολλές φορές η προπόνηση εστιάζεται στην κίνηση στο χώρο χωρίς μπάλα. Οι παίκτες ανταποκρίνονται δείχνοντας τη δέουσα σοβαρότητα με πολύ όρεξη και μεράκι.
Μπορούμε να πούμε πως ήταν επιτακτική ανάγκη αυτή αλλαγή γιατί ο σημερινός Ενιππέας θυμίζει κάτι από τα παλιά σε ότι αφορά το ρόστερ με το 95% των παικτών να είναι από την Ιτέα.
Χάρη σε όλους αυτούς είμαστε σίγουροι ότι η ιδέα του Ενιππέα θα συνεχίσει να μένει ζωντανή.
Να τους ευχηθούμε όλοι μας ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ...!!!

                             
                            Πατήστε πάνω στις φωτο για μεγένθυση....







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή μάλιστα, είναι εικόνα που σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Μπράβο ρε Κουτσαριωτάκια, απάνω τους!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής