Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

- Ενημέρωση στον Παλαμά για το σχέδιο κοινωνικής ένταξης ευάλωτων ομάδων

Στα πλαίσια της πράξης «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την κοινωνική ένταξη ευάλωτων ομάδων των δήμων Αργιθέας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων» ο δήμος Παλαμά και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κιέριον», πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό την προώθηση στην απασχόληση ανέργων και απειλούμενων από την ανεργία, καθώς και την ανάπτυξη Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στους παραπάνω δήμους.

Η εκδήλωση στον Παλαμά θα γίνει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, στις 11 π.μ.
,στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαμά, όπου θα υπάρχει ομάδα ενημέρωσης για όσους ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα, καθώς και αιτήσεις συμμετοχής.

Το εν λόγω πρόγραμμα εντάσσεται στη Δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής