Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

- Μύνημα - κάλεσμα απο τα 33 χωριά της Καρδίτσας που είναι στην Νίκαια

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΓΡΟΤΗ
Είμαστε 8 μέρες στο μπλόκο της Νίκαιας και διεκδικούμε την ικανοποίηση αιτημάτων που δεν αφορούν μόνο όσους βρισκόμαστε  στο μπλόκο, αλλά όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους και όλες τις λαϊκές οικογένειες, των εργατών, επαγγελματιών, συνταξιούχων, τους νέους και τις γυναίκες.
Ο αγώνας που κάνουμε βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.
Η κυβέρνηση συσκέπτεται και ξανασυσκέπετεται, μπλόκα στήνονται σε όλη την Ελλάδα.
Ο αγώνας μας στηρίζεται από εργάτες που μας επισκέφτηκαν από όλη την χώρα, και από φορείς  της Θεσσαλίας.
Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση του μπλόκου της Νίκαιας με νέες δυνάμεις.
Είμαστε σίγουροι ότι η καρδιά και η ψυχή και αυτών που δεν είναι στο μπλόκο είναι μαζί μας. Τους καλούμε να ξεπεράσουν αναστολές και εμπόδια και να ενωθούν μαζί μας.
Καλούμε τους αγρότες που έμειναν πίσω στα χωριά, να συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ την Τετάρτη 11π.μ. στον κόμβο της Ιτέας και όλοι μαζί να έρθουν στη Νίκαια μαζί μας.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής