Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

- Ξεκινά η μελέτη παράκαμψης Συκεώνας

Επιτέλους ξεκινά η μελέτη παράκαμψης Συκεώνας καθώς υπογράφηκε η σύμβαση απο τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας με τον ανάδοχο του έργου. Η μελέτη προϋπολογισμού 689.786.80 ευρώ (με ΦΠΑ), αφορά το οδικό τμήμα της παράκαμψης Συκεώνας μήκους 4.3 χλμ με την δημιουργία ανισόπεδου κόμβου και παράπλευρων αρτηριών δεξιά κι αριστερά συνολικού μήκους 7,7 χιλιομέτρων. Επίσης θα μελετηθούν και δυο γέφυρες στον ποταμό Ενιπέα.

3 σχόλια:

Ελένη Ευθ. Μακρή είπε...

Αυτο και αν ειναι ειδηση! Βεβαια αν ξεκινα τωρα η μελετη, βαλε με το νου σου ποτε θα ολοκληρωθει το εργο!!!! Αν ξεκινησει ποτέ βεβαιως, βεβαιως!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Σημασία Ελένη μου έχει η φράση "Ξεκινά" κάτι είναι κι αυτό...

Ελένη Ευθ. Μακρή είπε...

Ναι Παυλο μου συμφωνω ως θετικος ανθρωπος που ειμαι! Ξεκινα η μελετη! Πότε θα ξεκινησει η πραξη με προβληματιζει! Στην θεωρια και στην μελετη ολα μια χαρα! Στα εργα όμως;;; Αυτο ειναι το ερωτημα οπως ελεγε και ο Αμλετ!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής