Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

- Αξίζει τον κόπο να το δείτε όποια άποψη και αν έχετε....

Ομιλία ΚΑΤΑ της θέσης "Μαζί τα Φάγαμε": Σε μια Δημοκρατία η Ευθύνη είναι Συλλογική", στο 5ο debate της IQ2 Greece.

1) Ο Χάρης Οικονομόπουλος είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλειο της Επικρατείας, και Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
2) Ο Αυγουστίνος Ζενάκος είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος και συνιδρυτής της Μπιενάλε της Αθήνας.
3) Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι Καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας και Διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έρωτας είναι αυτός με τον πολύ κύριο Βσρουφακη; Ο άνθρωπος είναι πλασιέ της θεωρίας του απόλυτου χάους για ελληνική οικονομία.Δραχμή και πάλι δραχμή.Τι εγκυρότητα μπορεί να έχει;Ε και που είναι πανεπιστημιακός;;;

Ανώνυμος είπε...

...Ενώ οι άλλοι πανεπιστημιακοί και πολιτικοί που μας βούλιαξαν ως χώρα και συνεχίζουν να μας ξεφτιλίζουν ως κοινωνία, που ανάγκασαν στην αυτοκτονία 3.000 ανθρώπους (και έπεται συνέχεια...), που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, είναι ...εγκυρότατοι!!!
Αυτόπιστεύεις Ανώνυμε??????
Το σκέφτηκες πολύ πριν γράψεις το σχόλιο???

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής