Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Το 3ο 3ήμερο "Φεστιβάλ Ενιπέα" έκλεισε τις πύλες του το Σάββατο το βράδυ με μεγάλη επιτυχία!!!

Το 3ο 3ήμερο "Φεστιβάλ Ενιπέα" έκλεισε τις πύλες του το Σάββατο το βράδυ με μεγάλη επιτυχία για όλους μας.

Για τρίτη φορά ο Πολιτισμός στο χωριό μας χτύπησε κόκκινο.
Η προσέλευση του κόσμου μεγάλη και για τις 3 μέρες.
Στιγμές συγκίνησης, χαράς, και αισιοδοξίας για τον αγαπημένο τόπο μας.

Ενα 3ήμερο ονειρεμένο ταξίδι με Θέατρο, παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και δρώμενα απ΄ολη την Ελλάδα και Δημοτική μουσική είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές που επισκέφτηκαν τον υπέροχο χώρο της γιορτής.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Ε.Μ.Σ Ιτέας






































































Φωτογραφικό υλικό: Βαγγέλης Σαμαράς


6 σχόλια:

Κουτσαριώτης Νοσταλγός είπε...

Απευθύνομαι σε μερικούς συγχωριανούς μου. Επειδή βλέπω ότι ντρέπεστε ή ζηλεύετε ή δεν θέλετε να παραδεχτείτε το καλό και το όμορφο ας γράψω εγώ πρώτος. Δεν κοστίζει τίποτα ένα μπράβο αντίθετα βοηθάει πολύ.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ παιδιά για όλα. Είστε άξιοι και σας ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μα πολύ περισσότερο για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΝΙΠΠΕΑ, αυτή την τεράστια και ενδιαφέρουσα γιορτή του χωριού μας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Χριστίνα Μητροπούλου είπε...

Όσο θα υπάρχουν δραστήριοι άνθρωποι που θα γράφουν ιστορία,θα γίνονται δραστηριότητες που θα μένουν στην ιστορία....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Μετά την πανθομολογούμενη επιτυχία του τρίτου Φεστιβάλ Ενιπέα θα πρέπει να παινέψουμε το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του Συλλόγου γιά την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, την ΕΠΙΜΟΝΗ και την ΥΠΟΜΟΝΗ που έδειξαν και δείχνουν στον αγώνα τους γιά την διάσωση και διάδοση της παράδοσής μας.
Όμως τις εντυπώσεις μου έκλεψαν τα παιδιά με τα πορτοκαλί μπλουζάκια καί το λογότυπο του Συλλόγου.
Τόση ΠΡΟΘΥΜΙΑ, τόση ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ και τόση ΕΥΓΕΝΕΙΑ σπάνια συναντάς.
Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους...χωρίς καν μιά στιγμή να προβάλλουν η να μιλήσουν γιά τον ευατό τους..
Χίλια μπράβο παιδιά...Δίκαια η κατάληψη της σκηνής και το ξεφάντωμα στο τέλος της εκδήλωσης..
Πρόεδρε με τέτοια ομάδα δεν χάνεις.
Υ.Γ. Εθελοντής δεν είναι κάτι που είσαι η δεν είσαι, αλλά κάτι που γίνεσαι..
Μήπως θάπρεπε μερικοί να το ψάξουν??

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Κουσταριώτη Νοσταλγέ που θα σε βάλουμε και τοποτηρητή των απόψεων και της αισθητικής μας. Κάποιοι μπορεί να μη γουστάρουν πολιτισμό, εκδηλώσεις κλπ. Θα τους μαλώσεις; Το θέμα είναι να ακούγονται όλες οι φωνές ακόμα κι αυτές που δε συμφωνούν μαζί σου ή με άλλους. Και επιτέλους μην κυνηγάτε ανεμόμυλους στον Σύλλογο. Αν υπάρχουν κάποιοι δύστροποι ή επιφυλακτικοί ή ντροπαλοί ή ζηλιάρηδες συγχωριανοί μας, μη τους στήνεις στο απόσπασμα και μη τους ειρωνεύεσαι. Ψάξε να βρεις τους λόγους και κοίτα μετά όσο μπορείς να τους "πάρεις μαζί σου".
Φτάνει πια με τους πιο Κουτσιαριώτες από τους Κουτσιαριώτες. Σε παρατηρώ πως ως τέτοιος παρουσιάζεσαι πάντα.
Και είναι δείγμα υγείας να υπάρχουν έστω κακές ψυχρές και ανάποδες γνώμες μερικών συγχωριανών μας από την απόλυτη ομοφωνία. Ας τις ακούσουν οι αρμόδιοι, ας τις φιλτράρουν και ας καταλήξουν σε συμπεράσματα. Πάντως σεβασμός έστω και στον έναν που διαφωνεί.
Μαθήματα λοιπόν για το ποια πρέπει να είναι τα συναισθήματα κάποιων σε ποιότητα και σε ποσότητα, αλλού.

Σε οτι αφορά το ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στους κατοίκους αλλά και επισκέπτες του Χωριού μας που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.
Χωρίς κοινό υπάρχει κενό.

Κ.Ν είπε...

Εφόσον λοιπόν αγαπητέ ανώνυμε με παρατηρείς πάντα όπως λες, θα έχεις δει ότι στα κατά καιρούς σχόλιά μου πολλές φορές έγραψα για τον κόσμο της Ιτέας που στηρίζει το σύλλογό μας.
Κι εμένα φίλτατε ανώνυμε δεν με ενδιαφέρει να "πάρω μαζί μου" κάποιον όπως λες, δεν έχω τέτοιες ανάγκες απλά νομίζω ότι τέτοιες προσπάθειες αξίζουν τουλάχιστον ένα μπράβο κι όχι απαξίωση. Δεν χειροκροτείς ή επαινείς κάτι μόνο και μόνο επειδή σ' αρέσει ή είναι του γούστου σου....
...χειροκροτείς και την προσπάθεια

Και είμαι ούτε δάσκαλος ούτε καθηγητής για να κάνω μαθήματα....

Κ.Ν είπε...

σόρυ, ΔΕΝ είμαι δάσκαλος ή καθηγητής ήθελα να γράψω

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής