Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Με τους “Χρόες” στο Κάστρο Φαναρίου κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

Την πανσέληνο του Αυγούστου απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Κάστρο του Φαναρίου την Κυριακή το βράδυ, συντροφιά με μελωδίες από το καταπληκτικό σχήμα “Χρόες” που δημιούργησαν την τέλεια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Η μουσική ομάδα “ΧΡΟΕΣ” συγκροτήθηκε στην Καρδίτσα το καλοκαίρι του 2004 από το Γιάννη Μπάτρα και την Αναστασία Μαρκαντώνη και σήμερα αποτελείται από τους Αναστασία Μαρκαντώνη στη Φωνή, Χριστίνα Γρηγορίου στο Βιολί, Χρήστο Διαμαντή στην κλασική Κιθάρα και το Μαντολίνο και το Γιάννη Μπάτρα στο Πιάνο, και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΝΕΟΤΗΤΑ» του Δήμου Μουζακίου σε συνεργασία με την ΛΔΕΠΚΑ Καρδίτσας, την τοπική κοινότητα Φαναρίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Το Κάστρο” και τον πολιτιστικό σύλλογο Φαναριωτών “η ΙΘΩΜΗ”.







2 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Συγχαρητήρια Γιάννη μου!!! δυστυχώς δεν μπορεσα να παρευρεθώ....

Γιάννης Μπάτρας είπε...

Παύλο σ`ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας για την ανάρτηση!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής