Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ...!!!

Θα ήθελα με πολύ αγάπη και σεβασμό προς το χωριό μου που ανέκαθεν ήτανε πιο προοδευτικό από όλα τα γύρο άλλα χωριά.

Η πρόταση μου απευθύνετε στον πρώτο τι τάξη του Χωριού που σήμερα είναι ο Χρήστος Γ. Μπατζιάνας σαν πρόεδρος αλλά η διάκριση αυτή είναι τυπική το ίδιο ισχύει και για τον Σπύρο Τζιβένη και οι δύο σας δείξατε εξυπνάδα και εργατικότητα και για αυτό διακριθήκατε στον τομέα σας.

Αφήστε λοιπόν τις πολιτικές αντιπαλότητες για την ερχόμενη εκλογική περίοδο και παρέα σκεφτείτε τον ιστορικό χώρο του Σταθμού του τρένου των Ορφανών που εγκαταλειμμένος γκρεμίζεται και θα χαθεί όπως τόσα και τόσα άλλα ιστορικά μνημεία της περιοχής μας.

Ο Σταθμός τον Ορφανών υπήρξε για κάποια περίοδο ο τελευταίος Σταθμός της Ελλάδας και για αυτό είχε και μηχανοστάσιο γερανό, όπως και τεράστιο κρηπίδωμα για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων όλης της γύρο περιοχής.
Οδικοί άξονες τότε δεν υπήρχαν μόνο ο Σιδηρόδρομος εξυπηρετούσε όλη τη μεταφορά αγαθών.

Στην βόρια πλευρά του μηχανοστασίου υπήρχε περιστροφικός μηχανισμός που βάζανε της ατμομηχανές και της ξαναγύριζαν για να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Σαν πρώτη σκέψη
Αν σας παραχωρούν (ως κοινότητα φυσικά) το χώρο (γιατί όχι) από το ένα πασάγιο έως το άλλο να το περιφράξετε τότε εκεί γίνονται πάρα πολλά και ωραία πράγματα που θα είναι μοναδικά σε όλο το νομό Καρδίτσας και πιστεύω πώς θα μπορούσε να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Εγώ ευχαρίστως θα βρεθώ κοντά σας για να σας πω τις σκέψεις μου αλλά οι αποφάσεις ανήκουν όπως και το μέλλον σε εσάς.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ...!!!

Δημήτρης Αδαμόπουλος

4 σχόλια:

Sotiris Sok είπε...

laografiko mousio..den einai agnosti i idea auti xristo!!toulaxiston oxi sto spuro..exw anaferei to poso oikonomika kai viotika tha anavathmizontane to xwrio ....EIMAI KAI EGW MESA SE OTI XRIASTI..

Ανώνυμος είπε...

Φγικβ

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ Ο ΜΠΑΤΖΙΑΝΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΜΠΑΛΕΣ ΤΡΥΦΙΛΙ.ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΧΟΡΕΜΕΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής