Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Συνεδρίαση φορέων για το θέμα της άρδευσης στην Π.Ε. Καρδίτσας

Συνεδρίαση για το θέμα της άρδευσης πραγματοποιείται το μεσημέρι της Τρίτης και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με την άρδευση φορείς, καθώς και οι βουλευτές της Καρδίτσας, οι δήμαρχοι της περιοχής κ.α.

Στόχος της σύσκεψης είναι να συζητηθούν τα ζητήματα που υπάρχουν γύρω από την άρδευση, ώστε οι αγρότες να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στην ανάπτυξη των καλλιεργειών τους.

1 σχόλιο:

Βαγγέλης Παπαβασιλείου είπε...

Πολύ σημαντική πρωτοβουλία και πολύ έγκαιρη για να προλάβουν να υλοποιηθούν τυχών λύσεις μέχρι του χρόνου . Μην τα αφήνουμε όλα τελευταία στιγμή .
Πιστεύω πως η συμμετοχή μας τονίζει τον σοβαρότητα του προβλήματος και βοηθάει τους αρμόδιους στην προώθηση της λύσης .
Συγχαρητήρια στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για την πρωτοβουλία .

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής