Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας στην Σκιάθο

Σε μια ήρεμη θάλασσα και με σύμμαχο τον καιρό με μια καλοκαιρινή ημέρα ταξίδεψε η "ELISABET" στα γαλάζια νερά του Αιγαίου στο νησί του Παπαδιαμάντη την Σκιάθο.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας που διοργάνωσε την ολοήμερη εκδρομή αναχώρησε στις 27 Ιουλίου 2014 στις 7:00 το πρωϊ για την όμορφη Σκιάθο απο την πλατεία της Ιτέας.

Αφιξη στο Αχίλειο του Βόλου και αφού επιβιβάστηκαν στο καράβι αναχώρησαν για τις Κουκουναριές όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους στην καταπληκτική παραλία όπου παρέμειναν δυόμιση ώρες.

Στη συνέχεια αναχώρησαν για Σκιάθο όπου περιηγήθηκαν το νησί, το αρχαίο θέατρο, το σπίτι που έζησε ο Παπαδιαμάντης όπου είναι σήμερα ένα υπέροχο μνημείο.
Επειτα γευμάτησαν σε γραφική ταβέρνα του νησιού και αμέσως μετά πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το Αχίλειο όπου εκεί απόλαυσαν το απογευματινό τους καφεδάκι στην παραλία.

Το κέφι, το γλέντι και το συρτάκι απο τα παιδιά του καπετάνιου πάνω στο κατάστρωμα του καραβιού ήταν μια ευχάριστη νότα και θα τους μείνει αξέχαστο.

Το Δ.Σ το Συλλόγου ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν στήν εκδρομή και τους υπόσχεται οτι θα συνεχιστούν και άλλες τέτοιες όμορφες εξορμήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής