Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ηλίας Μπαρτζιώκας: Ενας συγγραφέας απο τον Παλαμά στήν ΕΡΑ 5 και στην παγκόσμιας εμβέλειας εκπομπή "Φωνή της Ελλάδας"

Το κρατικό ραδιόφωνο ΕΡΑ 5 αφιέρωσε στη "Φωνή της Ελλάδας" (παγκόσμιας εμβέλειας) ολόκληρη εκπομπή για τον Παλαμιώτη συγγραφέα Ηλία Μπαρτζιώκα! 

Διαβάστηκαν εκτενή αποσπάσματα από το υπέροχο έργο του "Η Φλογερή και το Αγόρι που μέσα του κατοίκησε ο Άνεμος"!
Το όλον αφιέρωμα πεποικιλμένο με γνωστά τραγούδια ήταν δίωρης διάρκειας!

Στη φωτογραφία ο Ηλίας ....ετοιμάζει το επόμενο πόνημά του!
Αναμένουμε!!!!!

Ο Ηλίας Μπαρτζιώκας γεννήθηκε το 1962 στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου και κατοικεί.
Διευθύνει το τοπικό βιβλιοπωλείο «Απόπειρα» διοργανώνει κατά καιρούς διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Σπούδασε Οικονομικές (Α.Β.Σ.Θ) και Παιδαγωγικές Επιστήμες στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής παιδαγωγικής ομάδας «Ελάτε να παίξουμε» στη Θεσσαλονίκη. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το θέατρο και τη δημοσιογραφία.
Η «Φλογερή και το Αγόρι που μέσα του κατοίκησε ο άνεμος» είναι το πρώτο του έργο που εκδίδεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής