Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Ακόμα μια υπηρεσιακή κυβέρνηση...

Ανακοινώθηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη υπηρεσιακή κυβέρνηση και (μετά τις εκλογές) θα παραδώσει στη νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα είναι υπηρεσιακές, αφού υπηρετούν ντόπιους και ξένους ολιγάρχες.
Κι αυτή τη φορά, κανείς δεν θα καταλάβει πως άλλαξαν οι υπουργοί, αφού και οι προηγούμενοι υπουργοί ήταν εντελώς ανύπαρκτοι και διακοσμητικοί.
Τα ονόματα των νέων υπουργών δεν έχουν καμία σημασία, αφού ξέρουμε πως όλοι είναι ξεφτιλισμένοι, γιατί δεν υπάρχει αξιοπρεπής άνθρωπος που θα δεχόταν να γίνει υπουργός σε κυβέρνηση χώρας που έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο.
Πάντως, έχει κάποια σημασία πως, για να υπάρξει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ελλάδα, χρειάστηκαν τρία απανωτά Μνημόνια, οπότε καταλαβαίνουμε τα Μνημόνια συμβάλλουν στην ισότητα των δυο φύλων, αφού μετατρέπουν και τους άντρες και τις γυναίκες σε πόρνες.
Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι γίνεται μια δικαστικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, για να φανεί πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα.
Η ανάθεση του υπουργείου Εξωτερικών στον Πέτρο Μολυβιάτη μας έκανε να μάθουμε πως ο Μολυβιάτης ζει (οπότε ο φίλος του, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι ακόμα μόνος του στην κόλαση), ενώ η υπουργοποίηση του Νίκου Χριστοδουλάκη αποδεικνύει πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό.
Αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού θα είναι η Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα γιατί η Δέσποινα Μοιραράκη δεν μπορούσε να το αναλάβει, αφού βρίσκεται στο Ιράν για να αγοράσει μπορντοροδοκόκκινα χαλιά Μπουχάρα.
Η Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα θα έχει πολύ δύσκολο έργο γιατί αναλαμβάνει το υπουργείο μετά τον Νίκο Ξυδάκη, ο οποίος είναι ένας γίγαντας του Πολιτισμού και των γλυκερών κειμένων για αστές σε εμμηνόπαυση.
Υπουργός Τουρισμού θα είναι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γιατί έχει μείνει χωρίς δουλειά (τώρα που δεν πάνε καλά οι τράπεζες και δεν μπορεί να τις διαφημίζει) αλλά είναι η ιδανική για αυτή την θέση, αφού είναι τουρίστρια στη χώρα και η σωτηρία της τσέπης είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

πιτσιρίκοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής