Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε πόσα χρωστάτε στην εφορία με ένα κλικ

Δείτε πόσα χρωστάτε στην εφορία με ένα κλικ στην διαδικτυακή πλατφόρμα των ΓΓΔΕ – ΓΓΠΣ
Μια διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία κάθε φορολογούμενος θα μπορεί να ενημερώνεται για το σύνολο των οφειλών του στο δημόσιο, με οργανωμένο τρόπο και έχοντας πλήρη επισκόπηση των χρωστούμενων, δημιούργησαν από κοινού η Γενική Γραμματεία Εσόδων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ειδικότερα, στην συγκεκριμένη σελίδα μπορούμε να πληροφορηθούμε για τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης, εισφορές, τέλη επιτηδεύματος, φόρο εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας, και ότι άλλο μένει προς εξόφληση.

Δείτε την σχετική εφαρμογή πατώντας στον σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής