Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Τσιάκου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ο ελληνικός λαός τιμά σήμερα την ιστορική επέτειο του ηρωικού «ΟΧΙ» που είπε πριν από 76 χρόνια προς τους Γερμανούς και Ιταλούς κατακτητές. Τιμούμε την επέτειο αντίστασης των Ελλήνων που πολέμησαν γενναία τα σχέδια των Φασιστών και Ναζί κατακτητών.
Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης, ημέρα κατά την οποία αποτίουμε φόρο τιμής στους χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που πολέμησαν και έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας. Έδωσαν το αίμα τους για να μπορούμε εμείς να είμαστε ελεύθεροι.
Με το δικό τους παράδειγμα συνεχίζουμε και σήμερα.
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και παρά τις νέες προκλήσεις που δεχόμαστε, ο Ελληνικός Λαός σταθερά προσηλωμένος στις αξίες του Έθνους, στις αξίες της θρησκείας μας, στις αξίες της μακραίωνης παράδοσης μας, αλλά και στις ανθρώπινες αξίες είναι ενωμένος απέναντι στις όποιες εθνικές προκλήσεις.
Η βαριά ιστορία που έχουμε κληρονομήσει, πάντα μας οδηγεί και πάντα μας κατευθύνει.
Σήμερα τιμούμε το παρελθόν μας και αναπολώντας την ιστορία παραδειγματιζόμαστε για το παρόν και το μέλλον.

          Βασίλειος Τσιάκος
Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής