Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και βόλεϋ δωρεά από την εταιρία πρασίνου "Νέα Οψη" στον Παλαμά

Σε δημοτική έκταση στις παρυφές της ανατολικής πλευράς της πόλης μας τον Παλαμά, έναντι εργατικών κατοικιών, όπου αρκετοί έριχναν υπολείμματα γκαζόν, κλαδιών και πολλές φορές μπάζα και σκουπίδια, χωρίς αυτό να επιτρέπετε, η εταιρεία συντήρησης χώρων πρασίνου ''Νέα Όψη'', ιδιοκτησίας ΝΤΑΒΑΤΖΙΚΟΥ, δημιούργησε στον χώρο αυτό ένα μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και βόλεϋ.

Τον διαμόρφωσε εθελοντικά ώστε να αξιοποιηθεί από τα παιδιά της γειτονιάς και να γεμίσει με τις φωνές τους.
Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής και στην εποχή μας μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων καθώς καλείται να αναπληρώσει κενά που δημιουργεί η αδυναμία του κράτους και οι μηχανισμοί της αγοράς.
Ως δημοτική Αρχή καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε πανέμορφους τους χώρους πρασίνου που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή στις γειτονιές.
Για να πετύχουμε στην προσπάθεια μας αυτή, απαραίτητη είναι και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρεία ΝΤΑΒΑΤΖΙΚΟΣ συντήρησης χώρων πρασίνου '' Νέα Όψη '' για την ενέργειά τους αυτή, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε το μήνυμά τους:
''ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ  ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ''.

 Φωτεινή Καραϊσκου
Αντιδήμαρχος Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής