Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Ο Κουτσαριώτης νεαρός Τάσος Καράβας στον Α.Ο. Φύλλου

«Φρεσκάδα», νιάτα και ταλέντο προσθέτει στο δυναμικό του ο Α.Ο. Φύλλου που δε δείχνει να επαναπαύεται στη μάχη της φετινής σεζόν.

Οι Μελανόλευκοι συμφώνησαν με τον Ατρόμητο Παλαμά και απέκτησαν τον Τάσο Καράβα, έναν ικανότατο νεαρό ποδοσφαιριστή που έχει το περιθώριο να εξελιχθεί και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του με τη συμμετοχή του στον Α.Ο.Φ.!

Ο Τάσος Καράβας είναι 17 ετών και αγωνίζεται ως μέσος.
Ο ποδοσφαιριστής υπήρξε μέλος της Κ-19 της Αναγέννησης και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση στη Λάρισα, ενώ πήρε συμμετοχές και στην αρχή της σεζόν φέτος με τον Ατρόμητο και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του Χρήστου Αναστασόπουλου σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του Α.Ο.Φ. καλωσορίζει το νέο απόκτημα και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία.
Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις τους οι άνθρωποι τον Μελανόλευκων άφησαν να εννοηθεί ότι ετοιμάζουν κάτι πολύ καλό μεταγραφικά τις επόμενες ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής