Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ιτέα

Σε πείσμα των καιρών και της δύσκολης εποχής που ζούμε γιορτάστηκε και φέτος η 28η Οκτωβρίου με κάθε επισημότητα και στο χωριό μας.

Πολλοί συγχωριανοί μας παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν του Αγίου Αθανασίου και μετά παρευρέθηκαν στην πλατεία του χωριού αψηφώντας το κρύο και την βροχή μαζί με τους μαθητές από τα σχολεία μας.
Η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία του χωριού και ειδικότερα στο μνημείο των πεσόντων όπου ακολούθησε το καθιερωμένο τρισάγιο από τον ιερέα του χωριού μας Βασίλειο Γερούκη, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και μετά τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν η χορωδία του γυμνασίου Ιτέας, έγινε η κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους όλων των φορέων της τοπικής κοινότητας, ενώ ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου κ. Δημήτρης Κουτρουμάνος έκανε μια σύντομη ομιλία για την σημασία της επετείου του "ΟΧΙ" σε σχέση με το σήμερα. Μια επέτειος που είναι και παραμένει το ίδιο επίκαιρη και σήμερα αφού βιώνουμε μια νέα απειλή για την πατρίδα μας, έναν νέο οικονομικό πόλεμο.

Στη συνέχεια έγινε και η καθιερωμένη παρέλαση όπου τα νιάτα του χωριού μας έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας και μια ελπίδα για το αύριο και καταχειροκροτήθηκαν από όλους.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε στην αίθουσα του Δημαρχείου Ιτέας σε μια μικρή γιορτή όπου προσφέρθηκαν από τον Δήμο Παλαμά γλυκά, αναψυκτικά και χυμοί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής