Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Παραμυθένια βραδιά με μουσικές, χρώματα, τραγούδια

Μια εξαιρετική καθ' όλα παράσταση παρακολούθησαν το Σάββατο βράδυ όσοι βρέθηκαν στην Ιτέα και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παραμυθιού, 1η Απρίλη, τα παιδιά του Ε.Μ.Σ.Ιτέας και του Κ.Π.Ε. Παλαμά πήραν ένα ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Σοφίας Τζέλλα, κι αφού το έντυσαν με μουσικές, χρώματα, τραγούδια και κοστούμια, το μετέτρεψαν σε μια υπέροχη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση.

Για ακόμη μια φορά ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας οργάνωσε σωστά κι έδωσε στους θεατές μια βραδιά εντελώς διαφορετική. Μια βραδιά γεμάτη χρώματα, αρώματα και πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αιδεσιμωλογιότατος Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Κοντοβάιος, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας κ. Βαγγέλης Λύτρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Θεόδωρος Σδόγγος, η Πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Ιτέας κ. Τζένη Μακρή, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Εικαστικών του συλλόγου για τα σκηνικά, το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας για τα αντικείμενα, τους κ. Μακρή Ηλία για τα ηχητικά και φυσικά όλο τον κόσμο που στήριξε για ακόμη μια φορά με την παρουσία του κι αυτή την εκδήλωση.

>




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής