Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Απογευματινή εκδρομή στον Βόλο ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 13:00μμ το μεσημέρι, ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας αναχώρησε για το Πήλιο με προορισμό την Μονή Ταξιαρχών Μιχαήλ & Γαβριήλ.

Αφού έφτασαν στον Βόλο και επισκέφτηκαν την όμορφη εκκλησία Παναγία Τρύπα, έφτασαν στο πανέμορφο Μοναστήρι των Ταξιαρχών το οποίο έχει υψόμετρο 650 μέτρα από τη θάλασσα και αγναντεύει τον Παγασητικό πάνω απο έναν θεαματικό φυσικό εξώστη με πανοραμική θέα.

Αργότερα ήπιαν το απογευματινό τους καφεδάκι στην παραλία του Βόλου.
Έπειτα αναχώρησαν για την Αγχίαλο όπου σταμάτησαν για φαγητό και χορό στην ταβέρνα "Δαίδαλος"
Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν για την Ιτέα όπου έφτασαν το βράδυ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τα μέλη που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην εκδρομή



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής