Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άσκηση για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε βιοτεχνία στο 3ο χλμ Παλαμά - Ιτέας

Προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας για αστική πυρκαγιά που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (30/5) στη βιοτεχνία HOMELINE του Νίκου Τσιώρα στο 3ο χλμ Παλαμά - Ιτέας.

Η άσκηση είχε ως σενάριο την κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε χώρο επεξεργασίας πρώτων υλών της βιοτεχνίας, επέκταση σε άλλους χώρους και διάσωση λιπόθυμου ατόμου από το εσωτερικό της επιχείρησης.

Στην άσκηση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία συμμετείχαν τρία πυρoσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Παλαμά, δύο από την Π.Υ. Καρδίτσας και από ένα από Π.Υ Σoφάδων και Μουζακίου. Στην άσκηση συμμετείχαν επίσης η Ελληνική Αστυνoμία, το Ε.Κ.Α.Β. και η Δ.Ε.Η.

Στο συντονισμό της άσκησης ήταν ο διοικητής της Π.Υ. Καρδίτσας Πύραρχος Σωτ. Κορέλας έχοντας την απαραίτητη συνδρομή του Διοικητή της Π.Υ. Παλαμά Επιπυραγού Σίμου Βασίλειου. Την άσκηση να σημειώσουμε ότι οι παρακολούθησαν οι διοικητές των Π.Υ. Σοφάδων και Μουζακίου Αντιπύραρχος Γ. Νταουτάς και Επιπυραγός Στ. Φούκας αντίστοιχα.

φώτο: αρχείου

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής