Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας χόρεψε στην Ιστιαία Ευβοίας

Στην Ιστιαία Εύβοιας χόρεψε ο Ε.Μ.Σ.Ιτέας το περασμένο Σαββατοκύριακο και στις 2ήμερες εκδηλώσεις του τοπικού συλλόγου Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Ιστιαίας "Αθανάσιος Κορφιάτης".

Στα πλαίσια της ανταπόδοσης, αφού ο σύλλογος της Ιστιαίας βρέθηκε πέρυσι στο "Φεστιβάλ Ενιπέα", ο Ε.Μ.Σ.Ιτέας τίμησε την πρόσκληση και τις εκδηλώσεις και παρουσίασε χορούς των Καραγκούνηδων της πεδινής Θεσσαλίας υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Σοφίας Τζέλλα.

Ο χώρος των εκδηλώσεων κατάμεστος από κόσμο όπου χειροκρότησε όλα τα χορευτικά και απόλαυσε ένα θέαμα γεμάτο χρώματα, χορούς και μουσικές απ' όλη την Ελλάδα.
Αμέσως μετά την παράσταση οι δυο σύλλογοι συνέφαγαν και διασκέδασαν μέχρι αργά.
Η φιλοξενία ήταν άψογη και σ ένα υπέροχο μέρος, στο Νέο Πύργο, μπροστά στη θάλασσα τα μέλη του Ε.Μ.Σ.Ιτέας πέρασαν ένα όμορφο 2ήμερο.

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο Φαίη, την Αντιπρόεδρο Δέσποινα και το Δ.Σ, τον καλό φίλο Θεοφάνη, που ήταν σε κάθε βήμα δίπλα μας αλλά και όλους τους χορευτές και ανθρώπους του συλλόγου για την φιλοξενία. Ευχόμαστε καλή αντάμωση!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής