Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προβολές του Κινητού Πλανητάριου στο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας

''Κινητό Πλανητάριο''

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χτες Τρίτη 16 Μαΐου 2017 οι προβολές του Κινητού Πλανητάριου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας!
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιτέας φρόντισε να εξασφαλίσει από μέρες τις απαραίτητες χορηγίες ούτως ώστε το εισιτήριο για τις προβολές να καταστεί συμβολικό!
Μαζί μας είχαμε και τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Βλοχού και Φύλλου.
Τις προβολές παρακολούθησαν επίσης και μαθητές του Γυμνασίου Ιτέας, αλλά και αρκετοί κάτοικοι του χωριού μας!
Οι τρισδιάστατες εικόνες, ο στερεοφωνικός ήχος (Dolby Digital) και τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα των προβολών ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους!
Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας και θερμές ευχαριστίες στους επαγγελματίες χορηγούς που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε βάλανε βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και μας συνέδραμαν οικονομικά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής