Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Τα Δημοτικά Σχολεία Ιτέας, Βλοχού και Παλαμά επισκέφτηκαν το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας

Στα πλαίσια του εορτασμού για την ημέρα των Μουσείων τα Δημοτικά Σχολεία επισκέφτηκαν το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο της Ιτέας.

Ταξίδι στο χρόνο με όχημα τη μνήμη και τη φαντασία είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μικροί και μεγάλοι στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας Καρδίτσας με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, το τριήμερο 16, 17 & 18 Μαΐου επισκεφτήκαμε το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας για ένα ταξίδι στο χρόνο.
Συμμετείχαν σχολεία της 4ης Περιφέρειας Καρδίτσας (Δημ. Σχολείο Βλοχού, Δημ. Σχολείο Ιτέας (Δ,Ε&Στ΄), 2ο Δημ. Σχολείο Παλαμά (Α,Β&Γ΄).

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν, να νιώσουν, να ανακαλύψουν με αφορμή τα διάφορα αντικείμενα του Μουσείου.
Ευχαριστούμε την υπεύθυνη του Μουσείου κα Θεοδώρα Μπλουγουρά και όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία και στηρίζουν τη λειτουργία αυτού του εξαιρετικού Μουσείου!

Παναγιώτα Ντιβέρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής