Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Για άλλη μια χρονιά ακόμη καταφέραμε να διαφυλάξαμε τον πολιτισμό μας.
Καταφέραμε και συντηρήσαμε το σύλλογό μας, τον "Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ιτέας", που είναι ότι μας έχει απομείνει ακόμα να μας δένει με τα χώματα του ευλογημένου τόπου μας.

Έτσι σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα στις 6:00 η ώρα στο καφεζαχαροπλαστείο "Αχίλλειον" στην Ιτέα ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για τη νέα χρονιά μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα.
Παρευρεθήκαμε όλοι και ανταλλάξαμε ευχές και κουβέντες Κουτσιαριώτικες, από εκείνες τις όμορφες που μόνο εμείς ξέρουμε να λέμε μεταξύ μας, χωρίς μικροπρέπειες, ανούσιες αντιπαραθέσεις ή προσωπικές πικρίες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αχιλλέας Μπαλαντίνας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε να έχουμε απ’ όλες τις απόψεις μια καλύτερη χρονιά, και παρακάλεσε τα μέλη του συλλόγου να έρθουν ακόμα πιο κοντά και πιο μαζικά στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Γιατί ο σύλλογος πάνω απ’ όλα είναι το ίδιο το χωριό.

Φέτος η πίτα είχε τέσσερα (4) φλουριά τα οποία κέρδισαν οι:
Ιάσων Τσιρώνης, Ντίνα Ε. Μακρή, Βαϊτσα Γιαννάκου - Αναστασίου και η Γεωργία Αρχοντή.

Εκτός από την έντονη παρουσία των μελών, την γιορτή τίμησαν επίσης:
Ο Ιερέας πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, η αντιδήμαρχος Παλαμά Έφη Πετροπούλου, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο πρόεδρος πολιτιστικών συλλόγων Ν. Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι δήμου Παλαμά Φωτεινή Καραϊσκου και Ιάσων Τσιρώνης, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας και η πρόεδρος συλλόγου γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή.

Καλή χρονιά, και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά...




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής