Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ  ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ

Το μέλος της ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΒΑΜΒΑΚΟΣ Βασίλειος Γιαννάκος προσκαλεί όλους τους βαμβακοκαλλιεργητές στην ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και ώρα 10.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Ταξινόμησης Βάμβακος (1ο χλμ. Καρδίτσας – Μητρόπολης).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν η μέχρι στιγμής δράση της Δ.Ο.Β., τα αποτελέσματα των ερευνητικών έργων που αφορούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών που σποροπαράγονται στην Ελλάδα και του προγράμματος της ταξινόμησης 1% του παραγόμενου προϊόντος.

Επίσης θα γίνει αναφορά για την εφαρμογή της Υ.Α. σχετικά με τις ξένες ύλες στο σύσπορο βαμβάκι, προτάσεις για τη μείωση του κόστους παραγωγής της βαμβακοκαλλιέργειας, γενικότερη ενημέρωση για τις τιμές της αγοράς του βαμβακιού καθώς και τις εξελίξεις για τις ορθές μεθόδους συλλογής του προϊόντος ενώ θα γίνει αναφορά και για τα κριτήρια της ποιότητας βάμβακος και την αξία των πιστοποιήσεων στην κλωστοϋφαντουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής