Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη βραδιά με χορό και τραγούδι διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Χθες Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 ανήμερα των Φώτων ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας προσκάλεσε όλα τα μέλη στην ταβέρνα του Στέργιου Μακρή και διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη βραδιά με φαγητό και διασκέδαση.
Μουσική ο Τάσος Μητράκος
Στο τραγούδι ο Μάκης Αζαριάδης

Η βραδιά ήταν επιτυχής από κάθε άποψη.
Οι γυναίκες της Ιτέας μίλησαν, έφαγαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι αργά το βράδυ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί για μια ακόμα φορά για την ανταπόκριση των μελών της.

























5 σχόλια:

Σταυρουλα Μπακαβου είπε...

Ηταν μια υπεροχη βραδια.!!!!! Ευχαριστουμε παρα πολυ το συλλογο γυναικων Ιτεας και ιδιαιτερα την προεδρο Κα Τζενη και την Βαγια Παπαβασιλειου για την προσκληση και την ζεστη φιλοξενια τους. Περασαμε υπεροχα!!!!! Καλη χρονια με υγεια ωραιες συγκεντρωσεις και ωραιες εκδρομες.

Απόστολος Κολοκύθας είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!

ΕΦΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΤΖΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΪΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ....ΓΙΑ... "ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΜΕ!!!"

ΤΖΕΝΗ ΜΑΚΡΗ είπε...

Ο σύλλογος γυναικών Ιτέας ευχαριστεί τον Παύλο Σαμαρά που εδώ και 6 χρόνια στηρίζει τον σύλλογο με αναρτήσεις και φωτογραφίες σε κάθε εκδήλωση και του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία το 2018

ΤΖΕΝΗ ΜΑΚΡΗ είπε...

Ευχαριστεί επίσης τον πρόεδρο τ.κ. Ιτέας κ. Βαγγέλη Λύτρα, την κ. Κατερίνα Νταή πρόεδρο συλλόγου γυναικών Κυψέλης, την κ. Σταυρούλα Μπάκαβου και Εφη Σιδηροπούλου απο την Λάρισα και όλη την παρέα που συμμετείχε στην εκδήλωση και τους εύχεται καλή χρονιά!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής