Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Αυγούστου το Δ.Σ. Παλαμά

Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Αυγούστου και ώρα 20.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Αποδοχή ποσού 3.457,04 € από τον ΟΑΕΔ και αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2018 (19η).
Εισηγήτρια Αντιδήμαρχος κα. Ιφιγένεια Πετροπούλου

2.-Εκμίσθωση αγροτεμαχίων στην Έδρα του Δήμου και σε Τοπικές Κοινότητες.
Εισηγητής Πρόεδρος Δ. Σ. κ. Αθανάσιος Τσίντζας

3.-Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης της προμήθειας: «Δημιουργία – Έκδοση Ιστορικού Πολιτιστικού Έργου «Δήμος Παλαμάς – Όψεις της Ιστορίας και του Πολιτισμού» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτής.
Εισηγητής Δήμαρχος

4.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί υποβολής πρότασης για ένταξη της προμήθειας: «Δήμος Παλαμάς – Όψεις της Ιστορίας και του Πολιτισμού» στο πλαίσιο της πρόσκλησης υπ΄ αριθμ.: 559 / 20 – 06 – 2018 και ορισμός υπευθύνου παρακολούθησης της Πράξης.
Εισηγητής Δήμαρχος

5.-Έγκριση της συμβατότητας της προτεινόμενης Πράξης: «Δημιουργία – Έκδοση Ιστορικού Πολιτιστικού Έργου με τίτλο: «Δήμος Παλαμάς – Όψεις της Ιστορίας και του Πολιτισμού και ένταξή της στο Ε.Π. του Δήμου.
Εισηγητής Δήμαρχος

6.-Έγκριση σχεδίου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου & Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, σχετικά με την υλοποίηση της προτεινόμενης Πράξης: «Δημιουργία – Έκδοση Ιστορικού Πολιτιστικού Έργου με τίτλο: «Δήμος Παλαμάς – Όψεις της Ιστορίας και του Πολιτισμού».
Εισηγητής Δήμαρχος

7.-Έγκριση ανάληψης από το Δήμο Παλαμά της «λειτουργίας» της Πράξης: «Δημιουργία – Έκδοση Ιστορικού Πολιτιστικού Έργου με τίτλο: «Δήμος Παλαμάς – Όψεις της Ιστορίας και του Πολιτισμού», μετά την ολοκλήρωσή της.
Εισηγητής Δήμαρχος

8.-Έγκριση Πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών.
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Κοντοβάϊος

9.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του Ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Σεραφείμ Συνοικισμού Ψαθοχώρας της Τ. Κ. Κοσκινά.
Εισηγητής Πρόεδρος Δ. Σ. κ. Αθανάσιος Τσίντζας

10.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Φωτίου Κατσάρα του Σωκράτη.
Εισηγητής Πρόεδρος Δ. Σ. κ. Αθανάσιος Τσίντζας

11.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Θωμά Μπεκιάρη του Στεργίου.
Εισηγητής Πρόεδρος Δ. Σ. κ. Αθανάσιος Τσίντζας

12.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Γεωργίου Χαιρόπουλου του Ευαγγέλου.
Εισηγητής Πρόεδρος Δ. Σ. κ. Αθανάσιος Τσίντζας

13.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα δημότη για μείωση Δημοτικών φόρων και τελών κατά 50% σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 202 του Δ.Κ.Κ. [Ν. 3463 / 2006].
Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Ξένος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής