Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Βάϊος Καραγιάννης: Σημαία της αθλητικής Καρδίτσας

Συνηθίζουμε στον τόπο μας (και στην Ελλάδα γενικότερα) να εκτιμούμε και να αναδεικνύουμε στις αναφορές μας τους ανθρώπους με ξεχωριστή προσφορά, όταν έχουν ολοκληρώσει την δραστηριότητά τους..
Λέω να το πάω λίγο ανάποδα και θ' αναφερθώ μέσα από την φιλόξενη αυτή γωνιά σ' έναν άνθρωπο - κόσμημα για τον αθλητισμό της Καρδίτσας...
Σ' έναν αφανή εργάτη, έναν σεμνό άνθρωπο, που ουδέποτε εξαργύρωσε με τους γνωστούς τρόπους την μακρά - και απλησίαστη για την περιοχή μας - διαδρομή του του στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βάϊος Καραγιάννης...
Προπονητής σήμερα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου που ανέβηκε στη Γ' Εθνική...
Ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες παραστάσεις απο κάθε άλλον στην περιοχή απο καταβολής...
Με δεκάδες ευρωπαϊκές παρουσίες με τα χρώματα της ΑΕΚ, με τρια πρωταθλήματα Ελλάδος και 4 Κύπελλα και ο μοναδικός Καρδιτσιώτης που έπαιξε στο Μουντιάλ...
Με τεράστια συνεισφορά στην αγαπημένη του Αναγέννηση....
Την οποία επίσης ουδέποτε εξαργύρωσε....
Ποτέ δεν θα τον ακούσετε να μιλάει για τον εαυτό του και να το παίζει "σημαία".
Διότι απλούστατα είναι ΣΗΜΑΙΑ της αθλητικής Καρδίτσας...
Κι όσοι είναι κάτι δεν έχουν ανάγκη να το λένε....

Θεοδόσης Κατσάρας

Στη ΦΩΤΟ με τον κ. Μαργαρίτη και την κ. Μακρή....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής