Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Το 7ο "Φεστιβάλ Ενιπέα 2018" έκλεισε τις πύλες του την Κυριακή το βράδυ με μεγάλη επιτυχία

Το 3ήμερο 7ο "Φεστιβάλ Ενιπέα" έκλεισε τις πύλες του την Κυριακή 19 Αυγούστου το βράδυ με μεγάλη επιτυχία για όλους.
Για 7η συνεχή φορά ο Πολιτισμός χτύπησε κόκκινο στο Χωριό μας.
Η προσέλευση του κόσμου μεγάλη και τις τρεις ημέρες.
Στιγμές συγκίνησης, χαράς, και αισιοδοξίας για τον αγαπημένο τόπο μας.
Ένα 3ήμερο ταξίδι με Θέατρο, παραδοσιακούς χορούς, δρώμενα απ όλη την Ελλάδα και Λαϊκή μουσική είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές που επισκέφτηκαν τον χώρο της γιορτής.

Με καλό λαϊκό τραγούδι και γλέντι ολοκληρώθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής το 7ο "Φεστιβάλ Ενιπέα 2018", που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Παλαμά σε έναν πανέμορφο από κάθε άποψη χώρο, στην Ιτέα Καρδίτσας.
Φέτος τα "ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ" και ο Γιώργος Σαρρής απο τους "ΖΙΝΓΚ ΖΑΝΓΚ" κατάφεραν να απογειώσουν τη βραδιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Επίσης γνωρίσαμε και ακούσαμε την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη υπέροχη φωνή της Λουκίας Βαλάση και τους υπόλοιπους που μας κράτησαν εκεί μέχρι το πρωί.

Η εικόνα του Φεστιβάλ το 3ήμερο δικαίωσε πλήρως τους διοργανωτές του.
Ο κόσμος έχει πληγεί πλέον από την κρίση και δύσκολα τα βγάζει πέρα.
Έτσι, κατάφεραν να δώσουν λίγο χαμόγελο χαράς και να προσφέρουν κάποιες ευχάριστες στιγμές στο κοινό, καθώς κι αυτό με τη σειρά του αγκάλιασε πάλι με τη μεγάλη του συμμετοχή τη φετινή διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ. Σ την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας καθώς επίσης και τον Δήμο Παλαμά, αλλά και τους χορηγούς για την υποστήριξη τους στη διοργάνωση.
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα επίσης και τους "αφανείς ήρωες" της γιορτής, τους εθελοντές για την ανιδιοτελή μεγάλη αμέριστη προσφορά τους.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμολογιότατος Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, οι Αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοντοβάιος και Απόστολος Μοσχόπουλος, ο πρόεδρος ένωσης πολιτιστικών συλλόγων Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιτέας κ. Ευάγγελος Λύτρας, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βαϊος Μπακαβέλος, η Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κ. Φούντα-Κυρίκου Ράνια, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ Αντώνης Λωρίδας και από την αντιπολίτευση ο επικεφαλής κ. Αχιλλέας Καραλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιάσων Τσιρώνης και Σδόγγος Θόδωρος.
Επίσης σημαντική ήταν η παρουσία αντιπροσωπείας από την Αμφικτιονία Θεσσαλών Καραγκούνηδων με επικεφαλής τον κ. Απόστολο Φιρφιρή καθώς και πολλών εκπροσώπων των τοπικών φορέων του Νομού Καρδίτσας.




>

>
>

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής