Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πρόσκληση-Ενημέρωση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας

Πρόσκληση-Ενημέρωση
Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας ενημερώνει και προσκαλεί τα μέλη της να πάρουν μέρος μαζικά με τα χορευτικά τους στον Τρανό χορό του 5ου Καραγκούνικου Ανταμώματος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Η οργανωτική Επιτροπή θα καλύψει την ορχήστρα για τα 10 κοινά τραγούδια που θα χορέψουν συγχρόνως όλες οι χορευτικές ομάδες, καθώς και του λαϊκού γλεντιού που θα ακολουθήσει. Επίσης, θα προσφέρει σε όλους τους χορευτές ένα γεύμα. Μεταφέρουμε την παράκληση της Αμφικτιονίας να είναι σωστά ντυμένοι/ες οι χορευτές/ιες των συγκροτημάτων. Όσα χορευτικά συγκροτήματα είναι ντυμένα, παρακαλούνται να είναι στο γήπεδο στις 6.00 μ.μ. το αργότερο και όσα θέλουν να ντυθούν να είναι στο Γυμνάσιο-Λύκειο στις 4.00 μ.μ. με το λάβαρο του Συλλόγου τους.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 28 Αυγούστου 2018 με αριθμό ατόμων και τίτλο χορευτικού στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (Υπεύθυνη κ. Βαϊοπούλου Ζωή 6979444483)
Πληροφορίες στην γραμματεία της Αμφικτιονίας κ. Κοζιού 6938749249 και στην ιστοσελίδα www.karagounides.gr

Σε όσους συμμετέχουν θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Τα 10 κοινά τραγούδια του Ανταμώματος είναι:
1. Πατινάδα καλυβιώτικη
2. Καραγκούνα
3. Νάτες, νάτες που ‘ρχονται
4. Τρικαλινή μου πέρδικα
5. Απόψε που κοιμόμουνα
6. Γιούργια
7. Καρακωστέικο
8. Γιάνναινα, Γιαννάκαινα
9. Διαμάντω
10. Αναστασιά

Η Ορχήστρα του Ανταμώματος: 
Κιτσόπουλος Χρήστος, κλαρίνο
Δεδούσης Κώστας, κλαρίνο
Αναστασίου Σπύρος, κλαρίνο
Σαρακατσάνος Μάριος, λαούτο-τραγούδι
Γάλλος Λευτέρης, Βιολί
Σερίφης Γιάννης, ντέφι
Γκουζιώτης Γιάννης, τραγούδι
Καλλιάρα Δήμητρα, τραγούδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής