Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον Αχιλλέα Καραλή

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες μια δημιουργική πορεία στο θέμα της γνώσης. Στους εκπαιδευτικούς και γονείς εύχομαι δύναμη κι αντοχή για να ανταπεξέλθουν στη σπουδαία αποστολή που αναλαμβάνουν. 
Η παιδεία αποκτά ουσιαστικό νόημα όταν, από κοινού με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που προσφέρει, διαμορφώνει ελεύθερη σκέψη, δημοκρατική συνείδηση και υψηλό ήθος, όταν δημιουργεί πολίτες υπεύθυνους και χρήσιμους στην κοινωνία.

Καλό ξεκίνημα, καλή σχολική χρονιά!!!

Νέα Πορεία Παλαμά
Αχιλλέας Καραλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής