Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Απο τον "Ενιπέα Ιτέας" στον "Ηρακλή Παλαμά" ο μεσοεπιθετικός Βησσάρης Αγγέλου

Με ανακοίνωσή του το βράδυ της Παρασκευής (7/9) ο Ηρακλής Παλαμά, έκανε γνωστή την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Βησσάρη Αγγέλου.
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ενιππέα Ιτέας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος.
Πρόκειται για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Βησσάρη Αγγέλου που αγωνιζόταν στον Ενιππέα Ιτέας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι φοιτητής στη Λάρισα (Μηχανολόγος Μηχανικός), πληρεί απόλυτα τα στάνταρ της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει και θα βοηθηθεί αγωνιστικά.
Του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και καλή αγωνιστική χρονιά.
Το νέο μας απόκτημα από σήμερα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας οι οποίες διεξάγονται πλέον με σχεδόν πλήρες το ρόστερ!"



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής