Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

"8η Γιορτή Πίτας" του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

Μια υπέροχη βραδιά Σαββάτου βίωσαν οι συγχωριανοί μας στην πλατεία της Ιτέας με πολύ χορό και διάφορες τοπικές παραδοσιακές πίτες φτιαγμένες με μεράκι.
Διοργανωτής ήταν ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας με την συμπαράσταση των Συλλόγων της περιοχής

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας, το Λαογραφικό και Αθλητικό Κέντρο Παλαμά "ΔΡΩΜΕΝΑ" και το Χορευτικό συγκρότημα "Quantiere Villanova" από το Κάλιαρι της Σαρδηνίας μάγεψαν το κοινό με την εμφάνισή τους!!!!!

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς την πλατεία σε πλήρη αντίθεση με την παρούσα Δημοτική αρχή που ήταν παντελώς ΑΠΟΥΣΑ.
Φάνηκε δε ιδιαίτερα η απουσία στους θαμώνες και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αφού δεν ήταν ούτε ΕΝΑΣ για δείγμα να τιμήσει την καθιερωμένη ετήσια γιορτή. Προφανώς για κάποιους είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας εδώ στην Ιτέα.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους τελικά οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλης Λύτρας και Χρήστος Σπυρόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας και εκπρόσωποι  Συλλόγων και φορέων περιοχής.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο ώστε να γίνει με κάθε επιτυχία για ακόμα μια φορά η "ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ" στην Ιτέα!!!!

   Το Δ. Σ.
  Η πρόεδρος
Τζένη Μακρή


























1 σχόλιο:

Αντώνης Αναστασόπουλος είπε...

Γιατί στεναχώρησε η απουσία της δημοτικής αρχής από την εκδήλωση όταν για μία ολόκληρη δημοτική περίοδο και μάλιστα πέντε ετών η παρουσία της αποτελεί ζητούμενο;
Η παντελώς απουσία …είναι το νέο μήνυμα που στέλνεται και καλό είναι να το λάβουμε . Το αν το αξιοποιήσουμε ή όχι, ο χρόνος ,όπως πάντα αλάνθαστος , θα δώσει τις σωστές απαντήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής