Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ένα ταξίδι σαν παραμύθι πάνω από την Ιτέα

Ποιος δεν θάθελε να δει το χωριό μας από ψηλά, να "πετάξει" και να το αγναντέψει σαν από αεροπλάνο, να δει και να θαυμάσει την ρυμοτομία του και την ομορφιά του;
Τον κάμπο που μοιάζει με ζωγραφιά σαν παραμύθι;
Οι εποχές αλλάζουν, τα χρόνια περνούν αλλά για εμάς τους Κουτσιαριώτες το χωριό μας είναι το μέρος των παιδικών μας χρόνων, των αναμνήσεων, των παιδικών ονείρων και των εφηβικών προσδοκιών. Είναι το μέρος της καρδιά μας που κάποτε περπατήσαμε όλοι μας στους δρόμους και στην κάθε γωνιά του, παίξαμε, αγαπήσαμε, μεγαλώσαμε.
Έτσι λοιπόν χάρις στην σημερινή πλέον τεχνολογία έχουμε την δυνατότητα να μοιραστούμε όλοι μαζί την εξαίρετη από κάθε άποψη δουλειά (βίντεο, αεροφωτογραφίες κλπ) που μας προσέφερε με αγάπη ο συνδημότης μας και φίλος Μάκης Θεοδώρου.
Από καιρό η ιδέα της πτήσεις με drone πάνω από την Ιτέα και ότι αυτό συνεπάγεται ήταν στα σχέδιά μου, όμως έπρεπε να έρθει και η κατάλληλη στιγμή. Και ήρθε φέτος που συναντηθήκαμε, του μίλησα γι αυτό και με χαρά δέχτηκε να την πραγματοποιήσουμε.
Για όλους εμάς που ζήσαμε εδώ, αλλά και πιο πολύ για τους φίλους συγχωριανούς που ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου και που δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν το χωριό είναι αφιερωμένη η πανοραμική "πτήση" που θα απολαύσουμε πάνω από την Ιτέα. 
Ένα ταξίδι σαν παραμύθι...

"Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά
και συ την πήρες σοβαρά και συ την πήρες σοβαρά
Μοιάζουν τα σπίτια με σπιρτόκουτα, μοιάζουν μυρμήγκια οι ανθρώποι
το μεγαλύτερο ανάκτορο, μοιάζει μ' ένα μικρούλι τόπι..."

Αφιερωμένο σε όσους "έφυγαν" αλλά είναι ακόμα εδώ...



















9 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΟ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗ είπε...

Υπέροχη σκέψη,καταπληκτικές εικόνες! Εμείς που μπορεί να φύγαμε ,αλλά η ψυχη μας είναι ακομη εκει σας ευχαριστουμε παρα πολυ!Και αφού δεν μπορούμε να το βλέπουμε από κοντά ας απολαύσουμε από ψηλά την ΙΤΕΑ το καλύτερο και ομορφότερο χωριό του θεσσαλικού κάμπου!!

ΒΙΒΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ είπε...

Καταπληκτική δουλειά!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Εμείς του νόστου το αγαπάμε περισσότερο Μαράκι
1

ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗ είπε...

Παύλο ευτυχώς με όλα αυτά δροσιζεις τις ψυχές μας! Ανεκτίμητα!Ευχαριστώ πολύ!!!!

Γιώργος Σαμαράς είπε...

Τι πανέμορφο χωριό που έχουμε!!!!

Γιώργος & Μίκα Μακρή είπε...

Ζωγραφιά η Ιτέα μας Παύλο! Πανέμορφη photo!

ΟΛΓΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι Παύλο!

ΣΟΦΙΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Ομορφη δουλειά, αναδεικνύει τέλεια το εξαίρετο πολεοδομικό σχεδιο του χωριού μας, τον Ενιπέα και τις καλαίσθητες οικίες με το γκαζόν και τους κήπους. Νοσταλγία!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής